taxa-selmeci-gizella-konyvelo

Selmeci Gizella: Okleveles adószakértő, nemzetközi adózás szak, Közgazdász

A Selmeci G. Adótanácsadó és Könyvelő Kft. munkatársai az 1995-ös évtől dolgozik együtt folyamatosan bővülő munkacsapatban és azóta működik  ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Tevékenységünkben a magas színvonalú könyvelési szolgáltatás  mellett az adótanácsadás is fontos szerepet játszik, hiszen a hozzánk fordulók így komplex szolgáltatást kapnak.

Munkánkat a megbízhatóság, pontosság jellemzi, komoly tapasztalattal rendelkező, könyvelési és adójogi ismeretekkel bíró, összeszokott munkatársaink révén.

Az állandóan változó feltételekre, jogszabályi környezetre tekintettel mindenkinek érdeke, hogy kérdéseire megbízható, helyes válaszokat kapjon. Munkánkat rugalmasan és gyorsan reagálva, az ügyfeleink érdekeit maximálisan figyelembe véve pontos, korrekt és az egyedi igényeknek megfelelően végezzük. Cégünk hangsúlyt fektet a nyelvi és szakmai továbbképzésre, hogy ügyfeleink igényeinek maximálisan megfelelhessen. Külföldi partnereink már eddig is megkívánták tőlünk a napra kész ismereteket, ezért számunkra nem jelent gondot nemzetközi területen sem a képviselet, illetve magyar ügyfeleink számára nemzetközi számviteli, adózási kérdésekben történő tanácsadás. 

Csapatunk

taxa-horvath-peter-02
Horváth Péter

Programozó matematikus, közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő.

taxa-steinerne-varga-beata-03
Steinerné Varga Beáta

Mérlegképes könyvelő, munkaügyi és társadalombiztosítási szakelőadó.

taxa-nagy-zsuzsa-04
Nagy Zsuzsanna

 

Mérlegképes könyvelő.